the wine tourism welcoming

 

Vigna Cunial

 

Apply: Gianmaria Cunial
 
Wine area: Colli Di Parma (DOC)
 
Foundation year: 2003
 
Winemaker: Gianmaria Cunial
 
Vine variety: Malvasia di Candia aromatica, Sauvignon, Barbera, Cabernet sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot nero , Chardonnay.
 
Hectare: 16
 
Number of bottles produced/year: 40000
 
Most important labels:
Monteroma : spumante Brut di malvasia Candia aromatica in purezza biologico
Primorosso : Barbera IGT dell'Emilia in purezza biologico ( acciaio o barricato)
Monteroma Sauvignon Biologico
Rosato : Spumante brut di Pinot nero biologico
Rosso del Conte: Cabernet sauvignon ( acciaio o barricato )
 

Wine Tasting: yes
 
Oil Tasting: yes
 
Purchase products in the cellar: yes
 
Purchase products online: no
 
Disabled accessibility: yes
 
Coach parking: yes
 
Apply: Alessandra Beni 3479329958
 
Language spoken: Italian, English, French