DINNER WITH WINE TASTING - CENA DEGUSTAZIONE

28/10/2008 DINNER for wine tourist WITH WINE TASTING... DONNARDEA The event will take place at the restaurant IL QUINTO QUARTO - Via della Farnesina, 13 in Rome ....... CENA DEGUSTAZIONE per Enoturisti, presso il Ristorante Il Quinto Quarto - Via della Farnesina, Roma

DINNER WITH WINE TASTING WITH DONNARDEA
The event will take place at the restaurant IL QUINTO QUARTO – Via della Farnesina, 13 in Rome

Thanks to the precious collaboration of the Enoclub of Rome, Donnardea and the Restaurant 'Il Quinto Quarto' are meeting.
The result? An innovative dinner with a traditional taste... the perfect match between quality and simplicity.

We suggest not to miss this event and to book as soon as possible with your friends, as the places are limited.
We will also be there, so we can meet, exchange opinions and talk about wine and much more.

The Menu

Assorted fingerfood inspired by Roman cuisine: aspic of cherry tomatoes and tuna, cherry tomatoes stuffed with rice and seasoned with ox tail, small terrine of braised lettuce and ham, tripe meatballs.
Matched with: Rosato IGT Lazio Donnardea

Fish tortelli in a sauce of Roman broccoli and oil of Pecorino.
Matched with: Colli Albani Doc Superiore Donnardea

Stringozzi 'water and flour ' in Carbonara sauce.
Matched with: Bombino Bianco IGT Lazio Donnardea

Veal cooked on low temperature with mushroom and seasoned Pecorino Romano filling
Matched with: Rosso Syrah IGT Lazio Donnardea

And for dessert… the chef will surprise us !

The restaurant 'IL QUINTO QUARTO' is in Via della Farnesina, 13 in Rome.
We expect you at 8,30 pm on Tuesday 28th October 2008

Info and Reservations:
www.enoclubroma.it
339.57.28.595

--------------------------------------------------------------------


Enoclub Roma, associazione culturale di promozione enogastronomica, vi invita il 28 ottobre 2008, ore 20.30, a scoprire i vini dell'azienda vitivinicola Donnardea presso l'osteria Quinto Quarto di Roma, via della Farnesina 13.

Grazie alla presenza in sala di Veronica, potremmo passare una serata insieme alla scoperta di questa bellissima realtà laziale.

Il menù sarà il seguente:

Antipasto: Fingerfood assortito ai profumi della cucina romana: Aspic tonno e pomodorini, Pomodorini canditi ripieni di riso venere al sugo di coda, piccola terrina di lattuga brasata e prosciuttto, polpettine di trippa
Abbinamento : Rosato Donnardea IGT

1° primo : Tortelli di pesce in salsa di broccoli romaneschi e olio di pecorino.
Abbinamento : Colli Albani Superiore Donnardea DOC

2° primo : Stringozzi acqua e farina alla carbonara.
Abbinamento : Bombino Bianco Donnardea IGT

Secondo : Tasca di Vitellone cotta a bassa temperatura con ripieno di funghi e pecorino stagionato.
Abbinamento: Syrah Donnardea IGT

Dessert: sorpresa dello chef

Costo della serata: 30 euro soci Enoclub, 35 euro non associati

Contatti: www.enoclubroma.it - info@enoclubroma.it - 339-5728595



 
 
 
 




Az. Agr. Donnardea